Ενώ οι τέντες θα φαίνονται τέλεια αν μείνουν μόνες, υπάρχουν μερικοί σχετικά εύκολοι τρόποι για να τις καθαρίσετε για να τις κρατήσετε καινούριες για χρόνια. Μπορείτε να κάνετε τα εξής για να διατηρήσετε την τέντα σας σε καλή κατάσταση:

 

Βούρτσισμα

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες για να απαλλαγείτε από τη σκόνη, τη βρωμιά και άλλα σωματίδια που μπορεί να έχουν πέσει στις τέντες. Ενώ μια βούρτσα τέντας RV είναι ιδανική για βούρτσισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε βούρτσα με μαλακές τρίχες με επεκτεινόμενη λαβή. Ένα απαλό, εβδομαδιαίο πινέλο θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του να διατηρεί την τέντα σας τόσο καλή όσο καινούργια.

 

Απενεργοποίηση του σωλήνα

Ένα γρήγορο ξέπλυμα με λάστιχο κήπου είναι ένας άλλος τρόπος για να καθαρίσετε τις τέντες. Η απομάκρυνση του σωλήνα από την τέντα βοηθά στην απαλλαγή από τη βρωμιά, σε σύγκριση με το βούρτσισμα, η οποία μπορεί να προκαλέσει το τρίψιμο και την προσκόλληση των σωματιδίων στο ύφασμα. Επιπλέον, το ύφασμα θα φαίνεται πιο φωτεινό μόλις στεγνώσει η τέντα. Έτσι, η απομάκρυνση του σωλήνα μπορεί να είναι ένας ακόμη καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε την τέντα σας από το βούρτσισμα.

 

Πλύσιμο

Οι τέντες μπορούν επίσης να πλυθούν με λάστιχο κήπου, βούρτσα και λίγο σαπούνι πιάτων. Πρώτα, ανακατέψτε ένα ήπιο σαπούνι πιάτων με νερό σε έναν κουβά. Στη συνέχεια, βρέξτε την τέντα σας και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και το διάλυμα σαπουνιού πιάτων για να τρίψετε απαλά την τέντα. Τέλος, απλά ξεπλύνετε την τέντα με έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον απορρυπαντικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί η απορροή σαπουνιού. Οι τέντες πρέπει να καθαρίζονται με αυτόν τον τρόπο μόνο δύο φορές το χρόνο, στο τέλος του καλοκαιριού και στις αρχές της άνοιξης, για να παραμένουν καινούριες και καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα!

 

Αφήστε το να στεγνώσει

Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε την τέντα σας να στεγνώσει τελείως αφού έχει βρέξει ή χιονίσει ή πριν την κατεβάσετε για αποθήκευση. Είναι πιθανό να μαζευτεί νερό και υγρασία στις πτυχές μιας αναδιπλούμενης τέντας. Η υγρασία μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη μούχλας. Έτσι, η τέντα πρέπει να επεκταθεί πλήρως και να αφεθεί να στεγνώσει καλά για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

 

Ακολουθώντας τις τέσσερις μεθόδους καθαρισμού που αναφέρονται παραπάνω θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την τέντα σας φρέσκια και καθαρή για χρόνια!

Cheap lol boosting service