Ένα συχνό πρόβλημα παρατηρεί τους περισσότερους ανθρώπους το καλοκαίρι και είναι η φλεβική ανεπάρκεια κάτω άκρων. Και η βλάβη του Βλάβη ειδικό μηχανισμό του φλεβικού συστήματος η οποία συνοδεύεται από αδυναμία προώθησης του αίματος από τα κάτω άκρα προς την καρδιά.

 Η φλεβίτιδά και βαριά κουρασμένα πόδια και οποιαδήποτε μορφή σε αλλοίωση στις φλέβες των ποδιών είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, επιτείνεται το φαινόμενο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.

Στο εργαστήριο του φαρμακείου μας παρασκευάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια μία ειδική κρέμα τζελ για την φλεβική ανεπάρκεια κάτω άκρων η οποία προσλαμβάνει ακόμη και τον κίνδυνο θρομβώσεων.

Ειδική κρέμα αυτή εφαρμόζεται από μία έως τρεις φορές την ημέρα είναι ιδιαίτερο ανακουφιστική καθώς περιέχει μην θολή άρα είναι πολύ δροσιστική και αμέσως ξεπρήζονται τα πόδια ειδικά οι κύριοι μειώνονται και η φλεβίτιδά προλαμβάνεται.

 Η κρέμα περιέχει μία πληθώρα φυσικών στατικών τα οποία δεν έχουν παρενέργειες εννοώ λειτουργούν ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία των αγγείων των κάτω άκρων.

Από την κρέμα μπορεί να αφαιρεθεί μην θολή και να προστεθεί κάποιο άλλο συστατικό ώστε να είναι συμβατή με την ομοιοπαθητική. Επειδή μπορούμε να φτιάξουμε κρέμες κατά παραγγελία μπορούμε να εξατομίκευση με την παρασκευαζόμενοί κρέμα ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς.

ομοιοπαθητικό φαρμακείο – heartpharmacy.gr