Η ανάπτυξη της επιχείρησή σας, προτεραιότητά μας. Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και eshop WEB-ARCHITECH, στοχεύουμε στην καλή και μακροχρόνια συνεργασία, προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Περισσότεροι άνθρωποι, εν δυνάμει πελάτες, γνωρίζουν την επιχείρησή σας, εύκολα και άμεσα. Με την ραγδαία πρόοδο της τεχνολογίας, έχουμε περάσει σε μία ψηφιακή εποχή, όπου όλα πραγματοποιούνται μέσω κινητού ή υπολογιστή: αγορές, πληρωμές, έκδοση εγγράφων, ενημέρωση. Γιατί η επιχείρησή σας να μείνει πίσω; Στην WEB-ARCHITECH ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, ιστοσελίδων ξενοδοχείων και eshop.

Κατασκευή ιστοσελίδων: κατασκευάζουμε σύγχρονες ιστοσελίδες, εναρμονισμένες πλήρως με τις διεθνείς τάσεις, έτοιμες να φιλοξενηθούν σε κάθε συσκευή, σε κάθε browser. Μεταξύ άλλων παρέχουμε: προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδας, Responsive Design για όλα τα μεγέθη οθόνης, βελτιστοποίηση για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων (Mobile Friendly), εύκολο περιβάλλον διαχείρισης σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε, δωρεάν εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL, Δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων σελίδων, εικόνων, κειμένων κλπ., φόρμα επικοινωνίας, φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, Google maps – για να σας βρίσκουν ευκολότερα οι επισκέπτες σας, φιλικούς συνδέσμους (SEO Friendly URLs), Διασύνδεση με όλα τα κοινωνικά δίκτυα, ενσωμάτωση Google Analytics για έλεγχο και παρακολούθηση της επισκεψιμότητάς σας, Newsletter με διασύνδεση στο MailChimp, προσθήκη meta tags για τις μηχανές αναζήτησης, προσθήκη Photo & Video Gallery, φιλοξενία ιστοσελίδας (Hosting), δημιουργία απεριόριστων εταιρικών e-mails, συμπίεση αρχείων ιστοσελίδας για γρήγορη φόρτωση, εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων: οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, θέρετρα και δωμάτια, με σύστημα κρατήσεων και σύγχρονο responsive σχεδιασμό αποτελούν πλέον το βασικότερο εργαλείο του επισκέπτη και του επιχειρηματία. Ειδικά στη χώρα μας, με τον τουρισμό να είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της οικονομίας μας, ο ανταγωνισμός μεταξύ των καταλυμάτων είναι μεγάλος. Μία ιστοσελίδα για ξενοδοχεία αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Μία άρτια δομημένη ιστοσελίδα, εύκολα προσβάσιμη στο κοινό θα φέρει περισσότερους πελάτες καθώς θα αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του καταλύματός σας. Σημαντική προσθήκη στην ιστοσελίδα είναι το σύστημα on line κρατήσεων που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για της παροχές του καταλύματος αλλά και τη διαθεσιμότητα. Στη συνέχεια ο πελάτης μπορεί εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πραγματοποιεί την κράτηση. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, δεν χρειάζεται να πληρώνετε προμήθεια σε άλλες ιστοσελίδες για τη διαχείριση.

Κατασκευή eshop: Είτε διαθέτετε φυσικό κατάστημα, είτε όχι, ένα eshop δίνει πάντα περισσότερη ευελιξία και αύξηση των εσόδων σας. Υπάρχουν δύο τρόποι για τη δημιουργία ενός eshop. Η πλατφόρμα WordPress είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Το απλό και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, καθώς και ο μεγάλος αριθμός πρόσθετων λειτουργιών είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι της απήχησης που έχει. Το WordPress παρέχει την δυνατότητα εγκατάστασης    πολλών επιπρόσθετων λειτουργιών. Ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα είναι το WooCommerce που παρέχει στην ιστοσελίδα σας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (προϊόντα, καλάθι αγορών, checkout κλπ). Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι το χαμηλότερο κόστος. Δεύτερος τρόπος είναι το openCart. Το OpenCart με την χρήση κατάλληλων extensions δίνει λύση σε πολλά προβλήματα, αποτελεί ένα πολυεργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να δραστηριοποιηθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συσκευή mobile, tablet και desktop. Ενδείκνυται κυρίως για μεγάλα eshops, δεν θέτει περιορισμούς, γι’αυτό και το κόστος του είναι μεγαλύτερο. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε εμείς σας εξασφαλίζουμε ένα λειτουργικό, ευέλικτο, γρήγορο και εύχρηστο eshop.

Guaranted WordPress Site Dehacking